Достапни линкови

Студентски отпор


Илјадници студенти маршираа пред Парламентот и Владата во Скопје против најавените реформи во високото образование. Доставија и барања до владата, а не ја исклучија можноста и од идни протести.

Категории

XS
SM
MD
LG