Достапни линкови

Бегајќи од Грција


Во изминативе месеци стотици бегалци од сиромашните и со војна зафатени земји во Африка, Блискиот Исток и Централна Азија се обидуваат да заминат од Грција преку границата со Албанија, особено со Македонија. Во последно време се зголеми бројот на оние што бегајќи од Грција гинат.

XS
SM
MD
LG