Достапни линкови

Хајд Парк: Можат ли граѓаните да влијаат врз власта?


Повозрасните граѓани песимисти дека тие или граѓанските организации имаат моќ да променат нешто во општеството. Младите пак оптимисти дека доколку се организираат можат да влијаат врз одлуките на власта кои ги засегаат.

XS
SM
MD
LG