Достапни линкови

Страв од случаен воен судир меѓу НАТО и Русија


Германија побара од НАТО да воспостави заедно со Русија систем за рано предупредување за да се спречи ризик од случајна воена ескалација меѓу двете страни.

Категории

XS
SM
MD
LG