Достапни линкови

Средношколците не се чувствуваат безбедно


Дел од учениците од средните училишта во Македонија сметаат дека оружјето е доста застапено помеѓу нивните врсници. Тие не се чувствуваат безбедно во училиштата, на автобуските станици и надвор од нивните населби, покажува истражувањето на невладината Младински образовен форум.

XS
SM
MD
LG