Достапни линкови

Русија се откажа од Јужен тек


Главна причина е противењето на Европската унија. Наместо тоа Русија и Турција се договорија за алтернативен гасовод и за пониски цени на рускиот гас за Турција.

Категории

XS
SM
MD
LG