Достапни линкови

Санкциите против Русија и однесувањето на балканските земји


Србија јасна - нема да воведе санкции против Русија. Албанија, Црна Гора и Косово со став дека ја следат политиката на ЕУ и ги подржуваат санкциите. Македонија не се изјаснила децидно, но не применува санкции против Русија.

XS
SM
MD
LG