Достапни линкови

Стрес тестот на ЕЦБ не го поминаа 25 банки


Европската Централна Банка соопшти дека 25 банки од евро-зоната не го поминале така-наречениот стрес тест, според кој, беа проверувани дали би опстојале во евентуална нова економска криза.

XS
SM
MD
LG