Достапни линкови

Младите на Балканот - меѓу авангарда и апатија


Во некои од соседните земји, младите, одвреме навреме, го креваат гласот против некои состојби кои не им се допаѓаат и се обидуваат да сменат нешто во општеството. Во Македонија, на младите или се им е во ред или чекаат некој друг да се избори за нивните права.

XS
SM
MD
LG