Достапни линкови

Никакви резултати од борбата против корупцијата


Корупцијата е петти клучен проблем за граѓаните, по невработеноста, сиромаштијата, ниските приходи и високите цени, се наведува во извештајот на Македонскиот центар за меѓународна соработка во кој е опфатено и испитување на јавното мислење спроведено годинава.

XS
SM
MD
LG