Достапни линкови

Бегалци - страдања и ризици


2014 е драматична година кога станува збор за бегалците, нивните страдања во цел свет, Западен Балкан и Македонија. За жал и натаму се очекува зголемување на нивниот број пред се во земјите во Европа.

XS
SM
MD
LG