Достапни линкови

Хајд Парк - Што мислите за високите сообраќајни казни?


Казни треба да има, но треба да бидат прилагодени на животниот стандард. Понекогаш се добива впечаток дека тие служат само за полнење на државната каса, а не и за воведување ред, коментираат дел од анкетираните граѓани. Кој е вашиот став? Погледнете ја анкетата и коментирајте.

XS
SM
MD
LG