Достапни линкови

Забрана за политичко рекламирање за подобрување во медиумската сфера


Да се забрани платеното политичко рекламирање и државното огласување во медиумите, радијата и телевизиите да ги објавуваат поединечните извори на рекламирање, редовно да се објавуваат податоци за сопственоста на медиумите и да има независно следење на нивните финансии.

Категории

XS
SM
MD
LG