Достапни линкови

Цивил - Дисквалификувана демократија


Македонија е во постојана предизборна кампања. За време на избори има фантомски гласачи, медиумите се пристрасни, има јавно гласање, институциите не реагираат на неправилностите. Ова се само дел од забелешките на Цивил за изборите 2014, поместени во публикацијата Дисквалификувана демократија.

XS
SM
MD
LG