Достапни линкови

Фудбалска треска и во Македонија


Македонија ја нема меѓу учесниците на Светското првенство, но тоа не го намалува интересот кај нас за овој најзначаен спортски настан на планетата. Граѓаните се подготвуваат на групно гледање во кафулињата, угостителите тријат раце.

XS
SM
MD
LG