Достапни линкови

Како Македонија да профитира од јавно - приватно партнерство


Ричард Нормент е научен соработник и поранешен директор на Националниот совет за јавно-приватно партнерство во САД. Со него разговаравме зошто е важно јавното-приватно партнерство, каква е праксата до сега и како Македонија може да профитира од него.

XS
SM
MD
LG