Достапни линкови

Исмет Рамадани нов претседател на ЕАСМ


Исмет Рамадани на Годишното собрание е избран за нов претседател на Евро-атлантскиот совет на Македонија.

Годишното собрание на ЕАСМ по усвоените статутарни промени формираше и два нови органa, Бизнис клуб на Евро - Атлантскиот sовет на Македонија и Клубот на поддржувачи на Евро – атлантскиот совет на Македонија.

Во новото претседателство на ЕАСМ се и Вилма Трајковска, Трифун Костовски, Ермира Мехмети, Љубе Дукоски, Ризван Сулејмани, Алберт Муслиу, Методи Хаџи Јанев, Даниела Димитриевска, Тоше Коцевски, Ванчо Муратовски, Флорие Љатифи, Виктор Андонов, Абдулкадар Мемеди, како и Ибрахим Мехмети, Илија Џугуманов и Јордан Тасев.
XS
SM
MD
LG