Достапни линкови

Протест на стечаjци во Скопје


Стечајните работници денеска повторно протестираа. Тие бараат од Владата месечен надоместок., односно да се обештетат сите стечјани работници. Никој од владата денеска не ги прими.

XS
SM
MD
LG