Достапни линкови

Новинарите мора сами да се изборат за своите права


Со потпретседателот на Меѓународната федерација на новинари, Јасмина Поповиќ поразговаравме за условите во кои работат македонските новинари, како да се подобри влијанието на синдикатот и како да се отстрани притисокот од власта врз медиумите.

XS
SM
MD
LG