Достапни линкови

Хеншо: Граѓаните сакаат политички дебати


Со директорот на НДИ во Македонија, Крис Хеншо разговаравме за дебатите кои ги организираа со политичките партии пред изборите и зошто владејчката партија ВМРО-ДПМНЕ не учествуваше во нив?

XS
SM
MD
LG