Достапни линкови

Јозет Тајхузен претставник на жените од Холандија во ОН


Се уште живееме во општество кое е доминирано од мажите, таков е случајот во Македонија, но тоа е исто и во Холандија и во други земји. Потребно време, потребно е време за да почне повеќе да се цени квалитетот на жените како бизнисменки, вели Јозет Тајхузен.

XS
SM
MD
LG