Достапни линкови

Прв круг претседателски избори


Мал одѕив на гласањето на претеседателските избори во мешаните етнички општини како Топанско поле за разлика од општина Центар каде е забележана поголема излезност. Граѓаните се надеваат дека новиот претседател ќе им овозможи подобар живот.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

Категории

XS
SM
MD
LG