Достапни линкови

Изборното мастило се мие


ДИК пред изборите: „Ова видливо мастило треба да биде во вид на маркер пенкало, да остава видлив отпечаток на површината на која се нанесува, да има трајност на отпечатокот од најмалку 24 часа по нанесувањето, да не може да се избрише со алкохол, ацетон, хидроген или други средства за бришење“

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG