Достапни линкови

Хајд Парк - Личност или партија?


На претстојните претседателски избори повеќето граѓани велат дека би гласале за личност, но искуствата покажуваат дека поважна е партијата отколку личноста. Погледнете го видеото и коментирајте.

XS
SM
MD
LG