Достапни линкови

Протести пред амбасадата на БиХ во Скопје


Движењето за социјална правда „Ленка“ заедно со други левичарски иницијативи протестираа пред амбасадата на Босна и Херцеговина во Скопје во знак на солидаризирање со босанските граѓани кои протестираат против политичката елита барајќи социјална правда

XS
SM
MD
LG