Достапни линкови

Законите за медиуми се добри, но важна е примената


Претставничката на ОБСЕ за слобода на медиумите, Дуња Мијатовиќ, на крајот од три-дневната посета на Македонија, оцени дека законите се добри, но битна е примената. Проблем се и владините реклами во медиумите.

XS
SM
MD
LG