Достапни линкови

Бесплатни маски против загадувањето на воздухот во Скопје


Цела недела воздухот во главниот град на Македонија, Скопје, е енормно загаден. На неколку раскрсници во центарот на градот се поставени кутии со бесплатни медицински маски за потребите на граѓаните. На нив пишува „Дишењето во Скопје е штетно за вашето здравје“.

XS
SM
MD
LG