Достапни линкови

Хато Бренер- Корупцијата ги прави Германците претпазливи инвеститори


Корупцијата е проблем и во вашата земја. Германците се многу претпазливи со оваа работа затоа што многу се казнува во Германија ако ги правите тие работи, вели Хато Бренер, германски консултант за извоз и претседател на Европската асоцијација на средни претпријатија.

XS
SM
MD
LG