Достапни линкови

Поплавска - Театарот ги урива етничките бариери


Во рамките на проектот „Откриваме, градиме, заедно сме!“ беа подготвени театарски претстави во три средни училишта во Скопје. Учениците заборавија на предрасудите и стереотипите кога застанаа на сцена, вели режисерката Наташа Поплавска, коoрдинатор на проектот.

XS
SM
MD
LG