Достапни линкови

Законот за абортус пред Уставен суд


Хера, Реактор, Хелсиншкиот комитет за човекови права и Коалицијата за заштита на сексуалните права и маргинализираните групи, покрена постапка за оценување на уставноста на Законот за абортус.

XS
SM
MD
LG