Достапни линкови

Што мислат граѓаните за акцијата „Шпион“


Шпионажа или театарска претстава за народот? Што мислат граѓаните за полициската акција „Шпион“ , афера која со сензационалистички информации ги полни програмите на македонските медиуми.

XS
SM
MD
LG