Достапни линкови

Интервју со Емили Фоулер


Со Емили Фоулер која во Македонија престојуваше на покана на американската амбасада зборувавме за придобивките од вклучувањето на жените во управувањето со организациите. Таа е постар потпретседател за стратегии и развој на бизнис во Фикс Чаленџес Инк.

XS
SM
MD
LG