Достапни линкови

Хајд Парк - Исти проблеми по 22 години независност


Економија, невработеност, сиромаштија, здравство и недостиг на политички дијалог се главните проблеми во Македонија според граѓаните. Погледнете го видеото и коментирајте.

XS
SM
MD
LG