Достапни линкови

Чествување на Илинден во Скопје


Дел од говорот на претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски, по повод одбележувањето на 110. годишнината на Илинден, пред споменикот на првиот претседател на Президиумот на АСНОМ Методија Андонов Ченто во Скопје.

XS
SM
MD
LG