Достапни линкови

Хајд Парк: Ем сакаме во НАТО и ЕУ, ем не го даваме името


На граѓаните им е важно Македонија да влезе во НАТО и во Европската Унија. Поголемиот дел од нив велат дека тоа ќе го подобри животниот стандард и ќе обезбеди подобри перспективи за младите. Но, дилемите се јавуваат кога станува збор за промена на името, како услов за влез во НАТО и ЕУ.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG