Достапни линкови

Релативно мирно гласањето во Скопје


За разлика од некои други делови во Македонија, на гласачките места во Скопје, досега нема некои сериозни проблеми. Гласачите кои ги анкетиравме се со различни очекувања од идните локални власти.

XS
SM
MD
LG