Достапни линкови

Македонија гласа


На локалните избори што се одржуваат денеска за Советот на Град Скопје и за градоначалник на Град Скопје своето право на глас можат да го искористат 443.770 граѓани запишани во избирачкиот список на 536 избирачки места.

XS
SM
MD
LG