Достапни линкови

Информативни штандови „Цивил“


На 4 места во Скопје невладината организација „ Цивил“ отвори инфомативни штандови каде што граѓаните може да се информираат за нивните права поврзани со изборниот процес, и да се пожалат доколку забележат или се жртви на изборни нерегуларности и изборни притисоци. На штандовите, членови на Работните групи за превенција за скопскиот регион ќе ги информираат заинтересираните граѓани за текот на изборниот процес и за активностите на Цивил.

Категории

XS
SM
MD
LG