Достапни линкови

МОФ: Скопје е лидер во непотизмот во високото образование


До 30 проценти од студентите на универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ имале директен контакт со сите форми на непотизам, покажува регионалното истражување на Младинскиот образовен форум.

XS
SM
MD
LG