Достапни линкови

Соња Стојадиновиќ - Со лажни ветувања се втурнуваат млади во партиите


Партијата добива партиски војници кои со испрани или полуиспрани мозоци кои поговорно велат „да“ и без проблем извршуваат партиски задачи, вели политикологот

XS
SM
MD
LG