Достапни линкови

Неда Коруновска - Младите апатични и безнадежни


За вработување се чека од 7 до 9 години и не може да се очекува дека по толку долго време младите ќе бидат ентузијасти, вели претставникот на невладината „Реактор“

XS
SM
MD
LG