Достапни линкови

Хајд Парк: Политичарите да се договорат или да си одат сите


Граѓаните сметаат дека партиите треба да седнат и да се договорат за да се надмине политичката криза, или сите комплетно да си одат од политичката сцена. Повеќето граѓани се и на мислење дека партиите мислат само на своите интереси.

XS
SM
MD
LG