Достапни линкови

Интервју Мирјана Најчевска


Ние живееме во Ретро – комунистичко општество, вели професорката Мирјана Најчевска од Институтот за Социолошко, правни и политички и истражувања. Според Најчевска, на дело се методи кои потсетуваат на едноумието, на иформативниот мрак, на закони кои се спроведуваат со казни. Со Најчевска и за феноменот протести и контрапротести разговара Пелагија Младеновска.

XS
SM
MD
LG