Достапни линкови

Новинарите за претседателот Иванов


Позитивен, но недоволно наметлив. Работи повеќе отколку што тоа јавноста го гледа. Храбар надвор, но не и внатре. Вака дел од македонските новинари го оценуваат работењето на шефот на државата Ѓорге Иванов. Велат дека претседателот настапува во рамките на уставните надлежности, но и во сенка на извршната власт.

Категории

XS
SM
MD
LG