Достапни линкови

Протест на пазарџиите на Бит-пазар


Неисполнети ветувања! Пазарџиите бараат подобри работни услови, реновирање на пазарот и справување со нелојалната конкуренција, како и средби со „Скопски Пазар“ за овие и други проблеми.

XS
SM
MD
LG