Достапни линкови

Медијацијата во споровите е корисна, но не се применува


Брз, економичен и ефикасен пристап до правда. Тоа го нуди медијацијата чија цел е на мирен и вонсудски начин да се решат граѓанските и трговските спорови. Граѓаните се ЗА, но колку ја користат медијацијата?.

XS
SM
MD
LG