Достапни линкови

Хајд Парк - Ни требаат ли знамиња на секој чекор?


Граѓаните посвесни и посовесни од политичарите. Јасно им е дека новата мода со знамињата е игра на политичарите за кревање на сопствениот рејтинг, но, и повод за зголемување на меѓуетничките тензии без причина.

XS
SM
MD
LG