Достапни линкови

Волерс за македонскиот одговор на грчкиот меморандум


Сметам дека одговорот беше позитивен. Станува збор за меморандум за разбирање кој не даде одговор на сите прашања но никој тоа не го очекуваше. Добро е да постои дијалог меѓу Македонија и Грција, смета амбасадорот Волерс

XS
SM
MD
LG