Достапни линкови

Волебек: Паралелни општества во Македонија


Мислам дека имате некои предизвици кога се зборува за интеграцијата во оваа држава, пред и по законот и затоа и зборувам за нив. Тоа има врска со историјата, има врска со етничкиот состав и тоа е предизвик, вели високиот комесар за национални малцинства на ОБСЕ Кнут Волебек.

XS
SM
MD
LG