Достапни линкови

Молитва за старт на новата академска година


Со молитва и желби за успех, претставници на Македонската православана црква во присуство на ректорот на Универзитетот Свети Кирил и Методиј Велимир Стојковски свечено го одбележаа стартот на академската година на богословскиот факултет во Скопје.

XS
SM
MD
LG